1933
In 1933 begint opa Huub met de bakkerij in zijn dorp Tebannet (Banholt)
In 1933 begint opa Huub met de bakkerij in zijn dorp Tebannet (Banholt)
In 1963 neemt zijn zoon Martin de bakkerij over
In 1980 komt kleinzoon Huub in de bakkerij van zijn vader. De dorpsbakkerij groeit vooral door het bakken voor de groothandels in de regio.
In 2000 neemt Huub de bakkerij zelfstandig over
In 2005 stopt de bakkerswinkel omdat men zich volledig richt op het bakken voor groothandels
In 2021 wordt het bakconcept voor de groothandel inclusief machines verkocht, maar met de aanwezige ovens en machines blijft Huub bakken voor vrienden en bekenden
De vraag naar het échte ambachtelijke brood door vrienden, bekenden en dorpsgenoten neemt steeds verder toe. Het grote succes van het brood en broodjes bij de dorpsbrunch van Harmonie Amicitia Banholt in mei van dat jaar bevestigt dat er behoefte is aan écht lekker brood. Huub besluit om zijn bakkerij weer op te starten in september 2023.